Cabrio-Special 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar XK

Nieuws: Jaguar XK

Prijslijst vernieuwde Jaguar XK

12.05.2011

De Nederlandse importeur van Jaguar heeft de prijzen van de vernieuwde XK berekend. In vergelijking met het model voor de facelift stijgt de prijs met 640 euro.

De Jaguar-dealers vieren hoogtij dagen bij de printer. Vlak nadat de prijzen van de vernieuwde XF bekend zijn gemaakt, konden ook nieuwe prijzen afgedrukt worden van de gefacelifte XK. Wegrijden met een bos bloemen op de achterbank van een nieuwe XK kan vanaf 128.500 euro. Daarvoor prijkt er 5.0 V8 op het Britse achterste en is de auto standaard voorzien van een waslijst aan luxe. Wat te denken van lederen bekleding, een 7-inch navigatiesysteem met touchscreen, Keyless Start, een adaptief onderstel, 18 inch lichtmetalen wielen en Bi-Xenonkoplampen met bochtenverlichting.

Portfolio en XKR
Jaguar XKMeer weeldigheid biedt Jaguar aan in de vorm van het Portfolio uitrustingsniveau. Voor de meerprijs van € 9.660,- voorziet Jaguar de XK dan van 19 inch wielen, verwarmde én gekoelde voorstoelen, een verwarmd stuurwiel en voorruit, het Bowers & Wilkins Surround Sound System met 525 Watt en een Keyless Entry & Start-systeem. Naast meer luxe kan er ook gekozen worden voor een krachtigere motorisering die de toevoeging R krijgt. Dit model heeft niet de 385 pk sterke vijfliter V8 in de neus, maar een aanpaste variant die er dankzij een compressor 510 pk uitperst. De prijs van deze Britse sportwagen begint bij € 157.340,-. De meerprijs voor de open versie, die Jaguar sierlijk Convertible noemt bedraagt € 9.400,- en geldt eveneens voor de 385 pk sterke modellen.

Stoeipoes
Bovenaan het assortiment van de Jaguar XK vinden we de spectaculaire XKR-S die voor een bedrag van € 182.000,- in de prijslijst staat. Het model is gebaseerd op de XKR, maar heeft een gekietelde krachtbron in het vooronder met 550 pk. Met de topsnelheid van ruim 300 km/h is het de snelste Jaguar ooit gebouwd in ongelimiteerde oplage.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model