Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar XJ

Nieuws: Jaguar XJ

Startech houdt het netjes

01.04.2010

Hoe bruut de prestaties ook mogen zijn, een Jaguar blijft van origine een gentleman’s car. Diverse tuners begrijpen dit niet en plakken hun versies vol met opsmuk. Startech houdt de nieuwe Jaguar XJ gelukkig netjes in balans.

De voorgaande generaties smeekten om met rust gelaten te worden, maar de nieuwe Jaguar XJ combineert meer dan ooit tevoren elegantie met sportiviteit. Een stylingkit monteren op de luxe Brit kan daarom best, als het maar stijlvol blijft zoals deze versie van Startech. Middels een frontspoiler die op de bestaande wordt geïnstalleerd, aangebrachte roosters in de voorste spatborden n subtiel aangedikte zij-skirts wordt de sportieve uitstraling van de XJ naar een hoger plan getild zonder afbreuk te doen aan zijn sierlijke verschijning. Aan de achterzijde monteert Startech een aangepaste bumper met daarin geïntegreerd een heuse diffuser en de rechthoekige eindpijpen van het sportuitlaatsysteem.Tot slot zet de tuner de auto op 21 inch, speciaal voor de XJ gemaakte, Monostar J Diamond Edition-wielen.

Yacht Vision
Jaguar XJVoor het interieur kan Startech tevens het nodige betekenen. Diverse soorten en kleuren leder, alcantara en hout zijn beschikbaar. Voor een uniek tintje heeft Startech een speciaal leder ontwikkeld met 'riverboat design' en het houtfineer geïnspireerd op dat van een luxe jacht is het absolute hoogtepunt van wat mogelijk is. High glossy details kan ook, maar waarom zou je, het standaard model is hier al voldoende van voorzien. Enkele geborduurde emblemen van Startech in de stoelen dan? Voor ieder wat wils in ieder geval.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model