Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar XF

Nieuws: Jaguar XF

Geknepen 2.2D in Jaguar XF

19.01.2012

Nog niet zo lang geleden introduceerde Jaguar de nieuwe 2.2D in de XF. Deze viercilinder diesel genereert 190 pk. Om de XF nog betaalbaarder te maken is daarvan binnenkort ook een 163 pk sterke variant verkrijgbaar.

Met de komst van de 190 pk sterke 2.2D is instappen in een Jaguar XF prompt een stuk goedkoper geworden. De prijslijst begint nu bij net geen 56 mille. Door de aangekondigde 163 pk variant te introduceren zal de basisprijs van de XF nog wat kunnen zakken. Tenminste als de Nederlandse importeur beslist het 'geknepen' dieselmodel te voeren. Daarover zijn ze nog niet uit.

Inleveren
In Engeland kunnen ze vanaf maart met deze nieuwe XF rijden. Accelereren naar 100 km/h verloopt in 9,8 seconden, een volle seconde minder snel dan de sterkere 2.2D. De topsnelheid is vastgesteld op 208 km/h en ook dat is best inleveren ten opzichte van de 225 km/h van de 190 pk uitvoering. Qua verbruik zijn ze even zuinig en schoon: 5,4 l/100 km bij 149 g/km.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model