Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Jaguar XF

Nieuws: Jaguar XF

Arden komt Jaguar XF-rijder tegemoet

14.05.2009

Tuners van Duitse of Amerikaanse auto´s zijn er volop. Maar het aantal specialisten dat modellen van Engelse makelij onder handen neemt is beperkt. Arden behoort tot die kleine groep. Zij hebben het elegante design van Jaguar XF een sportieve opdoffer gegeven.

Het aantal Jaguar XF-rijders neemt toe en Arden wil die eigenaren tegemoet komen die hun bezit graag optisch naar een hoger plan willen tillen. Daarom ontwierp de tuner een bodykit voor deze ´redder van het Britse merk´. Arden is er zelf van overtuigd dat een XF met hun spoilerwerk een beduidend eleganter en sportievere uitstraling krijgt. Wij houden het vooral op sportiever.

Inhoud stylingpakket
Jaguar XFTegen een prijs van € 8.375,- wordt jouw XF voorzien van een voorspoiler met LED-verlichting, zij-skirts, andere ventilatieroosters op de flanken, een sportievere grille en een diffuser achter. Voor nog eens € 980,- wordt er ook een klepdekselspoiler gemonteerd. De ramen worden geblindeerd tegen een meerprijs van € 2.800,- en het laten tinten van de achterlichtunits bedraagt een extra inverstering van € 490,-. Is alles gemonteerd? Dan plakt Arden tot slot nog het springende Jaguar-embleem op de motorkap. Hiervoor betaal je overigens nog wel € 235,- extra. En dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende spuit- en de montagekosten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model