Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar XF Sportbrake

Nieuws: Jaguar XF Sportbrake

Jaguar teast met XF Sportbrake

25.04.2017

Mocht er nog twijfel zijn over het feit of Jaguar weer met een stationwagon van de XF komt, dan is die twijfel nu voor eens en voor altijd weggenomen. Jaguar heeft op het iconische Centre Court van Wimbledon een eerste glimp getoond van de nieuwe XF Sportbrake en maakt daarmee officieel zijn komst bekend.

De beroemde tennisbaan van de All England Lawn Tennis Club fungeerde als groot canvas voor een eerste blik op de nieuwe XF Sportbrake. Ian Callum, Jaguar Director of Design, keek toe hoe baanmedewerkers de beroemde witte lijnen van het veld transformeerden onder het oog van Neil Stubley, hoofd baanverzorging bij de All England Lawn Tennis Club.

Deze zomer
Jaguar is officieel partner van The Championships op Wimbledon 2017 (3 t/m 16 juli) en het Nederlandse Ricoh Open 2017 (12 t/m 18 juni) op Rosmalen. Een mooie gelegenheid voor het merk om de XF Sportbrake ook op het tennisveld aan te kondigen. Zijn debuut staat gepland voor deze zomer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model