Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar XF Sportbrake

Nieuws: Jaguar XF Sportbrake

Jaguar presenteert nieuwe XF Sportbrake

15.06.2017

Vanaf oktober staat er een gloednieuwe Jaguar XF Sportbrake bij de dealers. Vandaag heeft Jaguar de stationwagon op basis van de XF gepresenteerd en dit zijn de belangrijkste feiten.

In de basis is de XF Sportbrake identiek aan de XF sedan. Het belangrijkste verschil zit 'em uiteraard in de bagageruimte. Daar claimt Jaguar 1.700 liter in mee te kunnen nemen. Verder bijzonder is het supersize panoramadak, waarvan het zonnescherm met gebarenbediening opent of sluit. Wat we al kennen maar nog altijd wel bijzonder is, is de waterproof Jaguar Activity Key polsbandsleutel. Daardoor hoef je eigenaar tijdens het sporten de originele autosleutel niet mee te nemen.

2.000 kg trekgewicht
Dankzij zelfnivellerende achterwielophanging rijdt de nieuwe Jaguar XF Sportbrake altijd comfortabel, zo claimen de Britten. Het zorgt er ook voor dat wanneer je (maximaal) 2.000 kg achter de XF Sportbrake hangt de auto zo strak mogelijk blijft.

Diverse motoren
De XF Sportbrake is leverbaar met diverse viercilinder Ingenium benzine- en dieselmotoren. Er zijn bovendien twee potente zescilindermotoren leverbaar: een 3.0 liter supercharged V6 met 380 pk en een TDV6-dieselmotor met 300 pk. Laatstgenoemde sprint in 6,6 seconden naar 100 km/h.

Prijzen nieuwe XF Sportbrake
De vanafprijs voor de XF Sportbrake 2.0d E-Performance (handbak) is € 55.680,- en de vanafprijs voor de XF Sportbrake 25t benzine (automaat) is € 63.940,-. Zoals gezegd staat het model vanaf oktober bij de dealers. Net te laat voor de zomervakantie, maar prima op tijd voor de wintersport.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model