Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Foto's: Nieuws Jaguar X-type

Nieuws: Jaguar X-type

Facelift X-type

12.10.2007

Jaguar heeft de X-type een facelift gegeven. De kleine Jaguar is zowel optisch als technisch weer wat opgefrist voor het modeljaar 2008.
Jaguar meldt dat er maar liefst 500 nieuwe componenten in de X-type zitten. Aan de buitenkant is dat niet goed te zien. De wagen heeft onder andere een iets andere neus meegekregen die ervoor zorgt dat hij weer wat meer op de vernieuwde XJ lijkt. Binnenin biedt Jaguar de keuze uit andere materialen en uitrusting.

Diesel + automaat

Foto's: Nieuws Jaguar X-type
De grootste verandering zit hem in de komst van een nieuwe motor en transmissie combinatie. Vanaf modeljaar 2008 is de 2.2 liter dieselmotor namelijk leverbaar met de zestraps automaat. Jaguar zegt dat de automaat het sportieve en het ecomonische gedrag van de motor verbetert.

April 2008

De vernieuwde X-type zal vanaf april 2008 geleverd worden op het Europese vaste land. In Engeland start de verkoop al in maart. Prijzen van de wagen zullen dan ook bekend gemaakt worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model