Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar stationwagen

Nieuws: Jaguar stationwagen

Jaguar haalt streep door stationwagens

25.04.2016

Jaguar was er van nature al niet van en toen het dan toch overstag ging, blijkt de stap nog te floppen ook. Kortom, het Britse merk haalt een dikke streep door de stationwagen.

Terwijl BMW, Audi en Mercedessen met hun klassieke pakezels de vraag amper kunnen bijbenen, heeft Jaguar al een paar keer de productie van de XF Sportbrake moeten terugschroeven. Op een opvolger van dat model hoef je dan ook niet langer te rekenen en ook een stationvariant van de XE kun je op je buik schrijven

SUV's
Britten en stations gaan kennelijk niet samen. Maar Britten en SUV's daarentegen… die gaan als warme broodjes, iets waar Land Rover natuurlijk al sinds mensenheugenis over mee kan praten. Ook Jaguar nu, want de F-Pace zou het boven verwachting goed doen. En dat smaakt naar meer, dus heeft Jaguar haar focus verlegd naar de SUV ten nadelen van de stationwagen.

Drie modellen sterk
Sterker, de F-Pace is slechts het begin van de vurige SUV-liefde van Jaguar. Binnenkort kunnen we het tweede model verwachten en weer wat later volgt gezinslid nummer drie. Naar verluidt is die zelfs nog groter dan de F-Pace en bedeeld met 7 zitplaatsen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model