Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar Land Rover op zoek naar talent

Nieuws: Jaguar Land Rover op zoek naar talent

Jaguar Land Rover op bijzondere wijze op zoek naar talent

20.06.2017

Wereldwijd zijn er meer dan duizend elektrotechnici en softwarespecialisten nodig. Ook Jaguar Land Rover kampt met een tekort. Het zet de virtuele band Gorillaz in om gekwalificeerde mensen te genereren. Sollicitanten moeten een Jaguar I-PACE Concept assembleren en een code kraken.

Wie de code kraakt, gaat versneld door het sollicitatieproces. Jaguar Land Rover wil op deze nieuwe, verfrissende manier duizenden talenten aannemen. Noodle, de virtuele Japanse gitariste van Gorillaz en sinds 2016 ambassadeur van het Formula E-raceteam van Jaguar roept je op: 'Can you crack the code? Put your skills to the test!'

Solliciteren in een 360 graden app
Sollicitanten gaan in de app aan de slag in de 360 graden garage van de band, waar ook de iconische auto's uit de videoclips van Gorillaz te zien zijn. Om onder andere de voordelen van elektrisch rijden te leren kennen, moeten kandidaten tijdens het eerste deel van de opdracht een Jaguar I-PACE Concept assembleren.

Code kraken
Het tweede deel is een stuk pittiger en richt zich op het kraken van de code. Er zijn meer dan vierduizend combinaties mogelijk. Hier moet duidelijk worden wie het talent heeft om aan de slag te mogen gaan bij Jaguar Land Rover.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model