Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar Land Rover James Bond

Nieuws: Jaguar Land Rover James Bond

Speciale Jaguars en Land Rovers in 007 Spectre

10.02.2015

De nieuwe James Bond film, Spectre genaamd, zal bomvol zitten met speciale bolides van Britse makelij. Naast de reeds gelanceerde Aston Martin DB10 komen er ook speciaal geprepareerde Jaguar's en Land Rover's voorbij.

Jaguar en Land Rover krijgen een steeds specialere band met 007. Na in Die Another Day een sterk gemodificeerde Jaguar XKR te hebben ingezet en in de legendarische openingsscène van Skyfall met een Land Rover Defender te hebben opgetreden zullen de bolides in Spectre een nog prominentere rol vervullen.

C-X75 én DB10
De exclusieve Jaguar C-X75 zal in beeld komen tijdens een spectaculaire achtervolgingsscène in Rome. En dat wordt voor autoliefhebbers smullen, want ook de Aston Martin DB10 is hierbij betrokken. Best bijzonder, want beide modellen zijn geen productieversies.

Bijzondere Land Rovers
Naast de beide sportauto's zullen zijn bij opnamen in Oostenrijk sterk gemodificeerde uitvoeringen van de Land Rover Defender en Range Rover Sport SVR gebruikt. Vooral die eerste is bijzonder, want het betreft hier de zogenaamde Defender Big Foot. Een ware alleskunner. Beiden zijn overigens uitgevoerd met 37-inch offroad-banden om in elk terrein uit de voeten te kunnen. Ook de wielophanging en de carrosseriebescherming zijn maatwerk. Dit alles doet ons vermoeden dat we vanaf oktober 2015 kunnen genieten van wederom het nodige spektakel!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model