Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar Land Rover Engineered to Order

Nieuws: Jaguar Land Rover Engineered to Order

Luxeafdeling voor Jaguar Land Rover

03.05.2012

Onder de noemer Engineered to Order hebben Jaguar en Land Rover hun al enige tijd actieve exclusiviteitdivisie officieel een naam gegeven. Veeleisende klanten van de beide Britse luxemerken kunnen voortaan bij die afdeling aankloppen als het standaard aluminium of leder voor hen niet dik genoeg is.

Met exclusieve en super-de-luxe auto's als de Range Rover Autobiography Ultimate Edition en de onlangs in Peking gepresenteerde Jaguar XJ Ultimate en de Range Rover 'Victoria Beckham' Evoque had Engineered to Order eigenlijk al laten zien wat ze in hun mars hebben, maar nu heeft Jaguar Land Rover de divisie ook een eigen telefoonnummer gegeven.

Overige verantwoordelijkheden
Naast het volhangen en significant duurder maken van Jaguars en Land Rovers gaat ETO zich ook bezighouden met het bepantseren van klantenauto's. En zo nu en dan krijgt het de opdracht om het uiterlijk vertoon van speciale modellen te verzorgen. De Jaguar XKR-S is daarvan een bestaand voorbeeld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model