Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar F-type

Nieuws: Jaguar F-type

Richtprijs voor Jaguar F-type

01.10.2012

De F-type is een beauty en de prestaties ervan zijn al evenzo begeerlijk. Jaguar Nederland moet daarom wel platgebeld worden met de vraag wat hun nieuweling gaat kosten. Ze weten het nog niet, maar ze hebben al wel een richtprijs.

De productmanagers bij de Nederlandse Jaguar-importeur in Beesd streven erna de F-type voor om en nabij de 90.000 euro in de prijslijsten te zetten. Dat laat een woordvoerder van het merk weten.

Vergelijk
Ervan uitgaande dat deze prijs gaat lukken dan zal de Jaguar F-type tien mille duurder zij dan de snelste Porsche Boxster, de Boxster S. Deze Duitser beschikt eveneens over een zescilinder en die geniet 320 pk waarmee in 5,1 seconden naar de '100' gesneld kan worden. De F-type met 340 pk sterke V6 doet hier 5,3 seconden over. Wie de Duitser(s) - de goedkopere BMW Z4 sDrive35is en Audi TT RS sprinten met 340 pk tevens vlotter dan de 'Jag' - sneller af wil zijn moet minimaal een F-type met achtcilinder aanschaffen. Daarvan is nog niets omtrent definitieve prijzen dan wel streefprijzen bekend. Je kunt er echter vergif op innemen dat de achtcilindermodellen de ton ruimschoots overschrijden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model