Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar F-type

Nieuws: Jaguar F-type

Jaguar F-type erg in trek

08.11.2012

Nauwelijks een maand na z’n werelddebuut in Parijs heeft Jaguar naar verluidt al 2.000 orders voor de F-type geschreven. Als het aantal bestellingen in dit tempo doorgaat staat het orderboek over 2013 nog voor de marktintroductie in mei vol.

Jaguar heeft ingezet op 7.000 verkochte F-type's in 2013, de jaren daarna hoopt het merk telkens 10.000 exemplaren te kunnen slijten. De reeds tweeduizend geschreven orders zijn dus een mooie opsteker voor Jaguar dat graag hogerop wil door terug naar haar wortels te gaan, en dat is het maken van spannende sportauto's.

Europeaanse fans
Opmerkelijk is dat het orderboek van de F-type momenteel grotendeels gevuld is met handtekeningen van Europeanen. En dat terwijl verwacht wordt dat de Amerikaanse markt de grootste zal zijn voor de Britse roadster. Zodoende is het goed mogelijk dat de Jaguar F-type die tienduizenden exemplaren al in haar eerste jaar gaat halen. Op veel markten moeten de prijzen overigens nog bekend worden gemaakt, zo ook die voor Nederland. Een richtprijs is al wel afgegeven. De voordeligste F-type met 320 pk sterke V6 zou rond de € 90.000,- gaan kosten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model