Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar F-type

Nieuws: Jaguar F-type

Design & Black pack voor Jaguar F-type

29.11.2012

Het is letterlijk en figuurlijk een schreeuw om aandacht, maar wij beantwoorden ´em graag. Echt nieuwswaarde biedt het Design pack en het Black pack namelijk niet. Wij zijn echter verliefd op de F-type. En dan is deze in Firesand gelakte Brit alle reden om de volle aandacht te krijgen.

Sinds zijn debuut op de Autosalon van Parijs kijken wij reikhalzend uit naar het moment dat Jaguar de F-type bij de dealers binnen zal rijden. De Brit doet ons hart sneller kloppen en was onze absolute favoriet tijdens de beurs in Parijs. Jaguar speelt handig in op de populariteit van de F-type en grijpt elke gelegenheid aan om het model onder de aandacht te brengen.

Zwart
Tijdens de Los Angeles Auto Show hadden de Britten deze Firesand oranje F-type op de stand staan. Voorzien van een Design pack en een Black pack een klein primeurtje. De pakketten, maar ook de oranje kleur werden namelijk nog niet eerder getoond. Het Design pack omvat in carrosseriekleur gespoten zijskirts, een ´front aero splitter´ en een in kleur gespoten opzetstuk op de achterbumper. Bij het Black pack, dat overigens leverbaar is in combinatie met de kleuren Firesand, Ultimate Black, Polaris White, Italian Racing Red, Rhodium Silver en Satellite Grey voegt zwarte details toe aan de grille, side vents en rolbeugels. In het interieur zien we een met zwart afgewerkt sportstuurwiel, ventilatierooster met zwarte ringen en ook de ringen rondom de tellers zijn zwart gelakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model