Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar F-type

Nieuws: Jaguar F-type

Arden werkt aan snellere F-types

24.01.2013

Vooralsnog slechts twee foto’s en een aankondiging dat er wordt gewerkt aan krachtigere, snellere Jaguar F-types. Dat is wat de Duitse tuner Arden ons wil meegeven. Het is genoeg om te doen watertanden.

De Jaguar F-type moet nog gelanceerd worden maar is nu al één van de kanshebbers om dé nieuwkomer van 2013 te worden. En daarbij doelen we niet op de officiële begeerde autotitel. Naar verwachting zal de F-type ook erg populair worden onder tuners. Arden neemt alvast het voortouw door een aankondiging te maken dat er motortuning voor de nieuwe F-type in aantocht is. Zowel de zes- als de achtcilinders zullen een krachtkuur kunnen krijgen. Wat de vermogenswinsten zullen zijn, is nog niet bekend. We rekenen op leuke sprongen want iedere motor van het leveringsprogramma beschikt over een supercharger en dergelijke drukvullers zijn vrij eenvoudig op te voeren met alle positieve gevolgen van dien.

Brullen
Zodra de F-type in de lente op de markt komt kan Arden in ieder geval al een set klassieke wielen aanbieden. De diameter bedraagt een fikse 20 inch. Optioneel is ook een high-performance uitlaatsysteem waarmee de eerste stap wordt gezet naar meer vermogen. Het systeem is overigens primair ontwikkeld om de F-type te laten brullen. Binnenkort vast meer informatie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model