Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar F-pace

Nieuws: Jaguar F-pace

Jaguar F-Pace zal stayeren in Tour-karavaan

02.07.2015

Jaguar's eerste crossover, de F-Pace, heeft komend weekend in Nederland zijn eerste publieke optreden. Tijdens de Grand Depart van de Tour de France in Utrecht doet een nog slechts licht gecamoufleerd prototype van de F-Pace dienst als volgauto van Team Sky.

De Grand Depart van de Tour de France speelt zich zaterdag 4 juli af in Utrecht. Een groot feest voor iedereen die van sport en fietsen houdt, maar ook als autoliefhebber kun je er je hart ophalen. In de promotieparade en tussen de volgauto's is er van alles te zien, en dit jaar gaat de Grand Depart zelfs samen met een quasi-debuut van een nieuwe Jaguar. De auto zal nog licht gecamoufleerd zijn, want de laatste hand moet er nog aan gelegd worden, maar hij rijdt er echt: de nieuwe Jaguar F-Pace.

XF Sportbrake
Het negenkoppige Team Sky wordt tijdens de in totaal 3.360 kilometer lange Tour de France bijgestaan door Jaguar. Van het begin tot het einde is het Britse automerk erbij. Van het ontwikkelen van de Pinarello-fietsen tot het over de finish helpen van de renners. Van Utrecht naar Parijs (met een flinke omweg uiteraard) worden de rijders gevolgd door een handjevol Jaguars, zoals dat al gaat sinds de oprichting van het wielerteam. Geen F-pace's uiteraard, maar een clubje XF's Sportbrake.Het officiële debuut van de Jaguar F-Pace staat gepland in september tijdens de IAA in Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model