Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Jaguar-ambassadeur 'steelt' trofee

Nieuws: Jaguar-ambassadeur 'steelt' trofee

Jaguar-ambassadeur 'steelt' trofee

27.06.2017

Als Jaguar-ambassadeur moet je een beetje gevoel voor humor hebben. Dat voetbalcoach José Mourinho die kwaliteit bezit, is menigeen nog wellicht niet bekend. Toch maakt Jaguar en de Wimbledon-trofee iets in hem los.

Mourinho staat bekend om zijn stuursheid maar ook om zijn liefde voor trofeeën. Dat thema is nu gebruikt voor een video over 'de diefstal' van de Wimbledon-trofee van Andy Murray, titelhouder en evenals Mourinho Jaguar-ambassadeur.

Replica
Om een nieuwe generatie jonge tennistalenten te inspireren stelde Murray, tweevoudig winnaar van Wimbledon en nummer 1 op de wereldranglijst, een replica van zijn trofee van 2016 beschikbaar. Die ging met de Jaguar XF Sportbrake op toernee langs scholen en tennisclubs.

Volgen
De XF Sportbrake is een stationwagon met veel veiligheidsvoorzieningen, zonneschermen die met gebaren zijn te bedienen, luchtionisatie in het interieur, Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes en groot aantal rijassistentiesystemen. In de video wordt onder meer de slimme InControl Remote app van de XF Sportbrake gedemonstreerd. De geavanceerde app, en de technologie en connectiviteit daarachter, maakt het mogelijk de XF Sportbrake via de smartphone in de gaten te houden en te volgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model