Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti

Nieuws: Infiniti

Alle prijzen Infiniti bekend

04.09.2008

Het Japanse luxemerk Infiniti zal vanaf januari 2009 in Nederland verkocht gaan worden en komt in vier verschillende smaken op de markt. Meldden we in mei de richtprijzen al, nu zijn de werkelijke prijzen bekend...

Het merk Infiniti werd oorspronkelijk opgericht als luxemerk van Nissan voor de Amerikaanse markt - een soortgelijk principe als Lexus voor Toyota is. Maar na de Amerikaanse markt wil het merk ook in Europa voet aan wal zetten en daarmee het gevecht met de Duitse concurrentie aan te gaan.

Modellengamma
LexusVier modellen zullen de Europese showrooms moeten gaan vullen. Het gamma wordt gevormd door de G 37 Sedan, G 37 Coupé, EX 37 en FX 37/50. De vier modellen worden aangedreven door een 3.7 liter V6 benzinemotor met een vermogen van 320 pk. De FX is het absolute topmodel binnen de serie en kan, naast de V6, ook geleverd worden met een 5.0 liter V8 die niet minder dan 390 pk levert. Op alle modellen is actieve vierwielaandrijving standaard.

Prijzen
LexusDe prijzen van het luxemerk beginnen bij €54.150 ,- voor de Infiniti G 37 Sedan. De tweedeurs versie van de G 37, die de naam G 37 Coupé draagt, moet minimaal €55.900,- kosten. De grote broer van de G, de EX 37, gaat voor € 65.000,- over de toonbank. De FX is leverbaar als FX 37 voor €76.980,- en als FX 50 voor €101.980,-.

Twee dealers
Volgend jaar staan de vier modellen bij de dealer, die in eerste instantie alleen nog maar in Amsterdam en Rotterdam te vinden zijn. In 2010 komt er versterking voor het merk in vorm van een aantal dieselvarianten van de huidige modellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model