Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti Van Kerkhof & Visscher Groep

Nieuws: Infiniti Van Kerkhof & Visscher Groep

Dealer Infiniti ook in Midden-Nederland

16.01.2012

Binnenkort kunnen (potentiele) klanten van Infiniti ook terecht bij een officiële dealer in Midden-Nederland. Per direct heeft de Van Kerkhof & Visscher Groep namelijk de activiteiten van Infiniti in ons land van AutoBinck Holding overgenomen, met drie nieuwe vestigingen tot gevolg.

Voorlopig, om precies te zijn het komende halfjaar nog, blijft de huidige Infiniti-vestiging aan de Snijdersbergweg in Amsterdam geopend. Daarna kunnen klanten van het Japanse luxemerk terecht in nieuwbouwvestigingen in Amsterdam, het midden en het westen van Nederland.

Over Van Kerkhof & Visscher Groep
Met merken als Renault, Nissan en Dacia en veertien dealers in onder meer Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse en Tiel is de Van Kerkhof & Visscher Groep (VKVG) één van de grootste dealerholdings van ons land. Het bedrijf is misschien wel het meest bekend vanwege het feit dat het de enige officiële Renault Sport- en Nissan GT-R-dealer van Nederland is. Infiniti is daar dus nog bij gekomen. En met deze toevoeging verwacht de VKVG dit jaar nog meer auto's te verkopen dan de 7.400 stuks in 2011.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model