Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti QX30 Concept

Nieuws: Infiniti QX30 Concept

Infiniti QX30 Concept steelt de show in Genève

19.02.2015

Na een korte opwarmperiode met een enkele teaser heeft Infiniti een eerste foto vrijgegeven waarop de XQ30 Concept helemaal is te zien. En wauw, die mag er zijn!

Dat Infiniti een kei is in het bouwen van gelikte studiemodellen, bewijst het met de QX30 Concept. De hamvraag die we daarna altijd stellen is: wat blijft daarvan over bij het productiemodel. Conceptcars doen zich immers altijd flinker voor dan ze in werkelijkheid zullen zijn. Aan scherpe randjes zelden gebrek, maar die slijpen de homologatie-eisen – om te voldoen aan het rijden op de openbare weg – even fanatiek weg. In welke mate dat bij de QX30 gaat gebeuren is lastig peilen bij Infiniti. Het Japanse luxemerk bezit inmiddels meer studie- dan productiemodellen, zo lijkt het. Dat er van de QX30 een productieversie komt, is zeker. In de loop van 2016 moet die klaar zijn. Maar eerst dus deze veelbelovende conceptversie, waarvan op de Autosalon van Genève, begin maart, meer te zien zal zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model