Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti Q60 Concept

Nieuws: Infiniti Q60 Concept

Eerste blik op Infiniti Q60 Concept

06.01.2015

Infiniti wil het nieuwe autojaar goed van start gaan door op de Detroit Motor Show, die over twee weken plaatsvindt, een gelikte coupé te presenteren. Het gaat om deze Q60 Concept waarvan nu een eerste foto is vrijgegeven.

De Infiniti Q60 Concept is de compleet nieuwe generatie van de auto die bij ons beter bekend staat als de G 37 Coupé (maar sinds een naamswijziging niet langer als zodanig wordt genoemd). Hoewel het nog om een conceptversie gaat, heeft Infiniti wel degelijk voornemens de auto in productie te nemen, en wel opnieuw om het soortgelijke auto’s als de BMW 4-serie en Audi A5 Coupé lastig te maken.

Summier
Veel informatie over de Q60 Concept is er nog niet. Infiniti rept een en ander over het interieur, zoals de belofte dat de Q60 een echte 2+2-coupé is en dus ook achterin plaats kan bieden aan passagiers. Een indicatie van de ruimte op de achterbank aan de hand van een foto krijgen we echter niet. Daar en op andere details zullen we moeten wachten tot 13 januari, als het doek officieel van de auto gaat tijdens de NAIAS in Detroit.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model