Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti Q50

Nieuws: Infiniti Q50

Infiniti Q50 bijgepunt

07.03.2017

Na 4 jaar vindt Infiniti het welletjes en heeft het de Q50 van een subtiele facelift voorzien. Onderdeel hiervan is een eerste stapje richting geheel autonoom rijden.

'Autonoom' is hét toverwoord op de momenteel gehouden Autosalon van Genève. Zowat elk fabrikant die zich er laat zien heeft wel een of meerdere (deels) zelfstandig rijdende auto's op de stand staan. Infiniti idem dito met de bijgepunte Q50. Die is namelijk voorzien dan wel uit te rusten met het zogeheten ProPilot (in Europa pas vanaf modeljaar 2019).Mocht je deze benaming onlangs al eerder zijn tegengekomen, dit kan kloppen. De pas onthulde Qashqai van zustermerk Nissan beschikt namelijk over hetzelfde semiautonome rijsysteem. De werking ervan is op de Infiniti Q50 niet anders en stelt de auto in staat om zelfstandig te sturen, accelereren en remmen in een file.

Interieur-tweaks
Zoals al aangehaald is de facelift summier. Maar wanneer je goed kijkt zou je moeten ontdekken dat het stuurwiel nieuw is en de afwerking naar een hoger niveau is getild. Ook het InTouch-multimediasysteem is geüpdatet volgens Infiniti, terwijl de muzikale klanken voortaan worden verzorgd door Bose via 16 speakers. De bijgepunte Infiniti Q50 is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2017. Het motorgamma is ongewijzigd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model