Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti Q30 Concept

Nieuws: Infiniti Q30 Concept

Compacte Infiniti bijna klaar

27.08.2013

Het Amerikaanse Infiniti probeert al jaren een voet aan de grond te krijgen op de Europese markt. Met haar grote sedans was dit echter onbegonnen werk, daarom wil het merk snel met een compact model komen. De Q30 Concept is hiervoor een realistisch voorproefje.

Hoewel in Nederland geholpen door haar belastingregime lukte het de Lexus CT200h al eens, dus waarom zou het Infiniti niet lukken. De Q30, die op de aanstormende IAA nog als concept staat, ziet er namelijk niet verkeerd uit. En bij autokopers die winkelen in het premium-compacte segment wil het oog vooral wat.

Mengelmoes
Infiniti zelf beschrijft de Q30 Concept als een 'een samensmelting van het dynamische ontwerp en de sportiviteit van een coupé, de ruimtelijkheid van een hatchback en de hogere zithouding van een crossover'. De auto richt zich op jongere mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele modellen in het compacte topsegment. Verder prijst het Japanse luxe-merk de afwerkingsgraad en de sensuele, gedurfde vormgeving van de auto.

Meer informatie volgt kort voordat Infiniti op de IAA het doek van de Q30 trekt. Wordt vervolgd dus.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model