Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti prijzen

Nieuws: Infiniti prijzen

Richtprijzen Infiniti-modellen

21.05.2008

Infiniti zal vanaf oktober in Nederland leverbaar worden en inmiddels heeft de Nederlandse importeur ons laten weten wat de richtprijzen zijn. Bovendien is het vanaf heden mogelijk om een model te reserveren voordat de officiële verkoop begint.

Op de Autosalon van Genève presenteerde Nissan's luxedivisie Infiniti haar Europese modellengamma. Tegelijkertijd vormde de beurs in Genève het decor voor de allereerste wereldprimeur van Infiniti buiten de Verenigde Staten. Het merk werd oorspronkelijk namelijk opgericht om Nissan's aandeel op de Amerikaanse markt te versterken. Vanaf oktober zal Infiniti haar modellen ook in Europa gaan verkopen.


Modellengamma
InfinitiVier modellen zullen de chique Europese showrooms moeten gaan vullen. Het gamma wordt gevormd door de G 37 Sedan, G 37 Coupé, EX 37 en FX 35/50. De eerste drie modellen worden aangedreven door een 3.7 liter V6 benzinemotor met een vermogen van 310 pk. De FX is het absolute topmodel binnen de serie en wordt aangedreven door een 5.0 liter V8 met niet minder dan 390 pk. Op alle modellen is actieve vierwielaandrijving standaard.

Prijzen
InfinitiDe prijzen beginnen bij iets minder dan 50.000 euro voor de G 37 Sedan en de G 37 Coupé. De EX 37 zal ongeveer 52.500 euro gaan kosten. De FX is leverbaar als FX 37 (vanaf ongeveer 71.500 euro) en de FX 50 (vanaf ongeveer 119.000 euro). In alle gevallen ontbreekt het geenszins aan luxe en comfort. Waar het wel aan ontbreekt is een dieselmotor. Vanaf ongeveer 2010 zal Infinit de modellen dan ook gaan leveren met een dieselkrachtbron.

Voorverkoop via internet
InfinitiWie zich nu al in wil schrijven op één van de Infiniti-modellen kan terecht op www.infiniti.eu en zodoende als één van de eerste Europeanen een Infiniti gaan rijden. Wie daar niet op kan/wil wachten kan terecht bij Pietersen US Carcenter die via de grijze import de modellen van Infiniti verkoopt. Het gaat hier echter wel om de Amerikaanse uitvoeringen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model