Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti M35h

Nieuws: Infiniti M35h

Infiniti M35h vanaf € 70.390,-

26.02.2011

De Infiniti M35h is er voortaan ook als hybride en daarvan zijn de prijzen bekend. Er zijn twee uitvoeringen die beide geheel volgens Infiniti’s traditie afgeladen zijn met accessoires. Prijzen beginnen bij € 70.390,- voor de GT.

De Infiniti M35h is Infiniti´s eerst hybridemodel. De techniek bestaat uit een 3.5 liter V6-benzinemotor die samenwerkt met een elekromotor met 68 pk. Het gezamenlijke vermogen ligt op 306 pk waarmee 0-100 km/h in 5,5 seconden mogelijk is en een topsnelheid van 250 km/h gehaald kan worden. Een zeventraps automaat sluist de paardenkrachten door naar de achterwielen.

Uitvoeringen
De twee uitvoeringen waarin de Infiniti M35h te verkrijgen is heten GT en GT Premium. Zo beschikt de eerste standaard over onder meer lederen bekleding, cruise control, automatische en gescheiden airconditioning, elektrisch verwarmbare, geventileerde en verstelbare voorstoelen, xenonverlichting, een elektrisch verstelbaar en verwarmbaar stuurwiel, achteruitrijcamera en parkeersensoren vóór en achter en een panoramadak. De GT Premium voegt bovenop het basismodel nog eens een audiosysteem van Bose met zestien luidsprekers, een navigatiesysteem met 30 GB harde schijf, intelligent cruise control en rijhulpsystemen als dodehoeksignalering en rijstrookassistent. De vanafprijs van de M35h GT Premium bedraagt € 76.490,-.

Bekijk ons aanbod tweedehands Infinity modellen

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model