Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti M Hybride

Nieuws: Infiniti M Hybride

Eerste hybride van Infiniti in de maak

15.10.2009

Voor het eerst in haar 20-jarige bestaan zal Infiniti met een hybride lanceren. De module die uit een V6, twee elektromotoren en een litium-ion accupakket bestaat beleeft zijn debuut in de nieuwe M van het Japanse merk. De showroomintroductie van de M Hybride gepland in het voorjaar van 2011.

Infiniti M hybrideTerwijl de nieuwe M van Infiniti nog officieel aan het wereldpubliek moet worden voorgesteld, kondigt het merk nu al een uitbreiding op het M-gamma aan. De M Hybride volgt een jaar na de M37 en de M56 en zal worden uitgerust met een 3.5 liter V6 in combinatie met twee elektromotoren. Een lithium-ion accupakket draagt zorg voor de voeding en de aandrijving vindt net als bij de andere M's plaats op de achterwielen. Het belangrijkste doel van de hybridemodule is het ondersteunen van de zescilinder waardoor brandstof bespaard kan worden. Volledig elektrisch rijden kan ook, maar alleen tot bepaalde snelheden. Waartoe de Infiniti M Hybride allemaal exact in staat is wordt later prijsgegeven. Eerst de specificaties van de M37 en M56

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model