Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti G37 Convertible

Nieuws: Infiniti G37 Convertible

Eerste foto van de dakloze G37

20.08.2008

Op de Los Angeles Auto Show zal Infiniti in november het doek trekken van de G37 Convertible. De open variant op basis van de G37 Coupé beleeft aldaar zijn debuut en zal begin 2009 in de verkoop gaan in de Verenigde Staten. Zijn komst naar Europa is op nog onbekend, maar lijkt zeer waarschijnlijk.

De G37 Convertible is een logisch vervolg op de G37 Sedan en Coupé die vanaf dit najaar ook in Europa leverbaar zijn. Infiniti wil met deze modellen de concurrentie aangaan met de BMW 3-serie, Audi A4/A5 en Mercedes C-klasse/CLK. Door met een breed gamma te komen hopen de Japanners een leuk stukje marktaandeel te kunnen veroveren.

Driedelig stalen dak
Infiniti G37Onder de motorkap ligt de welbekende 3.7 liter V6 benzinemotor met een vermogen van 310 pk. Het vermogen wordt middels een 7-traps automaat op alle vier de wielen overgebracht. De dakconstructie is vergelijkbaar met die van de BMW 3-serie. De G37 Convertible beschikt namelijk over een driedelig stalen dak dat volgens Infiniti een echte coupé-lijn heeft. Zoals gezegd staat de G37 Convertible vanf begin 2009 bij de Amerikaanse dealers. Zijn komst naar Europa wordt momenteel overwogen, maar lijkt ons realistisch.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model