Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti G37 Cabrio IPL

Nieuws: Infiniti G37 Cabrio IPL

‘Dode mus’ van Infiniti

28.09.2010

Infiniti neemt naar Parijs de G37 Cabrio IPL mee, het tweede model binnen de Infiniti Performance Line, en een label dat vooralsnog helemaal niet in Europa vermarkt wordt. Typisch gevalletje van iemand blij maken met een dode mus.

Onlangs zette Infiniti met Infiniti Performance Line de aanval in op alle BMW M's, Mercedes AMG's en Audi´s RS-modellen van deze wereld. Er werd afgetrapt met G Coupé IPL en in navolging daarvan presenteert het tijdens de Autosalon van Parijs de G37 Cabrio IPL, de dakloze variant van de G Coupé IPL. Hetzelfde recept wordt dan ook gevolgd: een ferme bodykit, grote 19 inch wielen, vuistdikke eindpijpen en een rijkelijk en sportief aangekleed interieur. Onderhuids wordt Infiniti's huzarenstukje kracht bijgezet met een opgevoerde 3.7 liter V6 waarvan de krachten via een stugger afgeveerd onderstel naar de achterwielen worden geleid.

Maak ons blij
infinitiDe IPL-producten van Infiniti zijn net als de reguliere modellen in eerste instantie bedacht voor de Amerikaan. Desondanks ziet Infiniti ook kansen in Europa anders zouden ze immers de G37 Cabrio IPL niet hier onthullen. Bovendien, waarom niet: de IPL's zouden een aangename aanvulling zijn op het steeds breder wordende assortiment van Europese Infiniti's. Dus Infiniti (Europe), laat het alstublieft niet bij deze dode mus!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model