Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti FX

Nieuws: Infiniti FX

Infiniti FX heeft nieuwe neus

04.08.2011

Infiniti heeft de FX van een nieuw front voorzien, geïnspireerd op dat van de Essence Concept. Andere wijzingen hebben meer betrekking op details zoals nieuwe lakkleuren en verse smaken wielen.

Infiniti reist af naar het prestigieuze Concours d'Elegance op Pebble Beach dat op 18 august plaatsvindt. Het uitgenodigde publiek aldaar zal daar als eerste de opgefriste FX met een gemoderniseerd front zien. Model voor de grille heeft de Infiniti Essence Concept gestaan, de bloedstollende hybride sportwagen die al weer ruim twee jaar geleden op de Autosalon van Genève werd getoond. Ook de onderbumper werd herzien en bevat voortaan meer sierlijke mistlampbehuizingen. De wielen zagen we ook niet eerder. Verschillende nieuwe wieldesign zijn aan het leveringsprogramma toegevoegd en verkrijgbaar in meerdere maten (vanaf 20 inch). Andere nieuwigheden zijn onder meer de lakkleur Graphite Shadow en een geüpdate instrumentarium. Verwarmbare stoelen zijn voortaan eveneens standaard.

Limited Edition
Infiniti FXTechnische aanpassingen zijn er niet. Onder het modellenaanbod scharen dus nog altijd de FX35 met 3.5 liter V6 en 320 pk, de FX50 met 390 pk sterke V8 en de FX30d, de zescilinder diesel met 238 pk. Nieuw bij de uitvoeringen is de Limited Edition, een extra rijk uitgeruste FX35 die speciaal voor de Amerikanen is samengesteld. Of deze editie ook naar Europa komt is nog onbekend, net als de (vernieuwde) prijzen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model