Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Infiniti FX Performance Concept

Nieuws: Infiniti FX Performance Concept

De perfecte Infiniti FX volgens Vettel

29.08.2011

De eerste foto's van de Infiniti FX Performance Concept zijn vrijgegeven. Formule 1 coureur Sebastian Vettel omschreef deze conceptcar van Infiniti als de perfecte FX. Infiniti geeft aan dat dat niet voor niets is, aangezien Sebastian Vettel zich ook heeft bemoeid met de ontwikkeling van deze FX.

Als je de foto bekijkt lijkt het meer op een facelift met vooral sportieve accenten dan op een geheel nieuwe conceptcar. Zo heeft hij andere zij-skirts en is de voorspoiler wat golvender gemaakt. Ook aan de achterbumper is het een en ander verandert. Daarnaast heeft de FX Performance Concept ook een dakspoiler gekregen.

Op het eerste oog lijkt de Infiniti FX Performance Concept niets meer dan een (sportieve) facelift van de FX. We zien andere wielen, grove zij-skirts en een golvende voorspoiler. De achterzijde zou eveneens zo´n sportievere bumper bevatten. Een dakspoiler is in ieder geval wel toegevoegd.

IPL
Vooralsnog blijft het bij deze enkele foto, helaas zonder toegevoegde informatie over mogelijk gewijzigde techniek. Maar meer komen we vast te weten bij de onthulling tijdens de IAA in Frankfurt nadat Vettel zelf het doek van de FX Performance Concept heeft getrokken. Vermoedelijk gaat het sportpakket voor de FX-serie later  in de verkoop onder de noemer IPL, het performancelabel van Infiniti.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model