Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti EV

Nieuws: Infiniti EV

Elektrische Infiniti in 2013

28.09.2010

Terwijl onze virtuele postbus overloopt met nieuws uit Parijs, onthult Infiniti haar plannen voor een elektrische auto in 2013. Met een schets van de ‘groene’ bolide probeert het Japanse luxemerk ons alvast op te warmen.

Volgend jaar wordt het jaar van de elektrische auto, aldus Nissan die de Leaf halverwege 2011 loslaat. Het moederbedrijf van Infiniti is één van de eerste grote autofabrikanten die een dergelijk productiemodel in handen heeft en wil deze via haar luxemerk Infiniti snel naar een 'premium' plan trekken. Tijdens de aankondiging meldde Andy Palmer, Senior Vice President van het merk dat het model in 2013 gelanceerd gaat worden. Daarnaast belooft hij dat het model vast houdt aan het 'Inspired Performance' motto van Infiniti. Het model moet zodoende zowel stijlvol en compact zijn, flinke prestaties bieden en vijf personen in luxe kunnen vervoeren zonder enige uitstoot. We zijn benieuwd!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model