Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti Etherea

Nieuws: Infiniti Etherea

Eerste foto´s Etherea onthuld

18.02.2011

Infiniti heeft de eerste foto´s vrijgegeven van de conceptcar die ze in Genève zal onthullen. De auto is genaamd Etherea en behalve een bijzondere naam heeft de auto ook een bijzonder design.

Infiniti had ons al laten weten in Genève met compleet iets anders te komen dan we gewend zijn in deze klasse. Nou, daar is geen woord aan gelogen. De Etherea heeft op zijn zachtst gezegd een opvallende vormgeving. Of je er van houdt of niet, het is overduidelijk een Infiniti. Kijk maar eens naar de vorm van de koplampen en achterlichten, de gewelfde panelen en de knik in de achterportieren. Bepaalde kenmerken uit het design doen bovendien sterk denken aan de Essence. Volgens Infiniti combineert het model de lijnen van een coupé, sedan, hatchback en zelfs een MPV.

Jonge klanten
InfinitiMet de Etherea aast Infiniti op een nieuwe doelgroep. "De Infiniti Etherea is een nieuw type premium auto voor jonge klanten", vertelt Toru Saito, Corporate Vice President en leider van de Global Infiniti Business Unit. "Het is niet zomaar een verkleinde versie van een traditionele premium auto". Infiniti zal de Etherea officieel onthullen tijdens Autosalon van Genève. Of dit model ook daadwerkelijk het productiestadium zal gaan halen is onbekend, maar we weten wel dat Infiniti een instapmodel wil gaan lanceren in het segment waar ook de Etherea voor ontworpen is. En daarmee gaan ze een aanval doen op de 1-serie en A3.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model