Genève 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Infiniti Emerg-e Concept

Nieuws: Infiniti Emerg-e Concept

Prom queen: Infiniti Emerg-e Concept

27.02.2012

De show stelen op de Autosalon van Geneve is geen gemakkelijke opgave. Maar met deze fraaie Emerg-e heeft Infiniti echter wel een grote kanshebber in handen.

Ook voor het Japanse Infiniti, de luxedivisie van Nissan, is het vasthouden van een primeur een onbegonnen missie. Hun paradepaardje van de show, deze Emerg-e Concept, lekte net als zoveel andere studie- en productiemodellen al voortijdig uit. Na de patenttekeningen hebben we nu ook de eerste echte afbeeldingen.

Hybride
Infiniti Emerge-e ConceptVeel informatie omtrent de atletisch gelijnde sportcoupé van Infiniti is er nog niet. Wel is bekend dat de Japanner over een hybride aandrijving beschikt waarbij de basis wordt gelegd door een krachtige elektromotor die de achterwielen aandrijft. Daarnaast zal een compacte (benzine)range-extender voor een reguliere actieradius moet zorgen.

Meer informatie over het nieuwste studiemodel van Infiniti verwachten wij tijdens de eerste persdag van de Autosalon van Genève op 6 maart.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model