Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: In pyjama oogt de nieuwe Peugeot 508 al elegant

Nieuws: In pyjama oogt de nieuwe Peugeot 508 al elegant

In pyjama oogt de nieuwe Peugeot 508 al elegant

20.06.2017

Peugeot jaagt het prototype van de nieuwe 508, of wordt het toch een andere cijfercombinatie, al in een vroeg stadium de weg op. Het model wordt in 2018 op de markt verwacht.

De ontwikkeling van de 508 gaat gepaard met de code MY2019. Volgens onze informatie past Peugeot het EMP2-platform toe voor dit model. Vanzelfsprekend, gezien ook dat con-collega's hun platformen over een brede range modellen toepassen. Die aanpak versnelt de ontwikkeling, bespaart geld en leidt naar betaalbare auto's. Terug naar de nieuwe 508. Als we de pyjama even wegdenken zien we een elegante coupévorm. Peugeot kennende zal dat niet ten koste gaan van de (hoofd)ruimte voor de passagiers op de tweede zitrij. Verder aan de voorzijde een kleine grille en pittige koplampen. Aan de achterzijde domineren een grote klep, ingetogen verlichtingsunits en een dubbele uitlaat. Gezien de forse trekhaak wordt de auto ook als 'werkpaard' getest.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model