Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai Veloster

Nieuws: Hyundai Veloster

Veloster teast met derde portier

06.01.2011

Bij Hyundai blijft men de spanning rondom de Veloster opvoeren. Ditmaal toont de Koreaanse fabrikant een teaserfoto waarop voor het eerst duidelijk zichtbaar wordt dat de Veloster beschikt over twee portieren aan de rechterzijde.

Het is alweer drie jaar geleden dat Hyundai ons verraste met de HND-3 Veloster conceptcar. Al vrij snel daarna werd duidelijk dat de auto in productie zou gaan en middels diverse spyshots en wat (bewust) uitgelekte informatie kwam ons ter ore dat er veel overeenkomsten zouden zijn tussen de conceptcar en het productiemodel.

Extra portier
Inmiddels twijfelen we daar zeker niet meer aan, maar toch wel het grootste geheim was het tweede portier aan de rechterzijde. Links heeft de Veloster gewoon één portier - zoals dat bij een coupé hoort - maar aan de rechterzijde zien we twee portieren waardoor de toegang tot de achterbank wordt vergemakkelijkt. Hoe de definitieve lijnen zijn geworden vraagt nog maar een klein beetje geduld: op 10 januari zal Hyundai de Veloster wereldkundig maken in Detroit.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model