Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai Nuvis

Nieuws: Hyundai Nuvis

Nieuw concept van Hyundai in New York

09.04.2009

Volgende week tijdens de New York Motor Show zal Hyundai een nieuw studiemodel presenteren: de Nuvis. Om ons alvast op te warmen hebben de Koreanen een teaser verspreid. Geheel volgens traditie.

Helaas voor Hyundai dat kort na het verspreiden van het plaagplaatje een lezer van het Amerikaanse Autoblog.com de Nuvis in het wild tegenkwam en kans zag een foto ervan te schieten. Deze afbeelding - hetzij onscherp - verraadt meer van de auto dan Hyundai voorafgaand aan de onthulling had gewild. Tja, waarom stuur je de auto dan ook naakt naar buiten? Dan vraagt je erom, nietwaar?! De achterpartij oogt in ieder geval lekker dik en het ziet er naar uit dat de Nuvis vleugeldeuren bevat.

Upgrading
Hyundai NuvisDe Nuvis is getekend door Hyundai's Design Center in Californië (V.S.) en toont de toekomstige designrichting van het merk. Hyundai deed dit al eens eerder met de ix-ONIC Concept, het voorproefje van de nieuwe Tucson. Het silhouet van de Nuvis kent veel overkomsten met deze ix-ONIC, maar op basis van de geschatte buitenmaten is dit studiemodel bedoeld voor een hoger en duurder segment. Aan de hand van deze twee studiemodellen mag duidelijk zijn dat Hyundai graag hogerop wil richt wat betreft merkimago; meer in de richting Toyota en Honda. Daarnaast wil Hyundai beter voldoen aan de ontwerpwensen en -eisen van de Europese autokoper. Meer daarover volgt volgende week.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model