Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai iX55

Nieuws: Hyundai iX55

Nieuwe SUV van Hyundai

10.01.2008

Eind 2008 rijdt Hyundai de iX55 de showrooms binnen. De nieuwe SUV van de Koreanen is een kloon van de SUV zoals die in de Verenigde Staten en Zuid-Korea als Veracruz door het leven gaat. Hyundai positioneert de iX55 nog boven de Santa Fe.

Nieuws Hyundai iX55Halverwege 2007 presenteerde Hyundai in de Verenigde Staten en Zuid-Korea de Veracruz. De grote SUV biedt plaats aan zeven personen die beschikken over alle luxe en comfort die je van een auto in dit segment verwacht. Destijds was het nog maar de vraag of de Koreanen ook een Europese versie zouden gaan ontwikkelen. De kogel in inmiddels door de kerk en eind 2008 zal de Veracruz als iX55 bij de Europese dealers staan. Om de auto aan de Europese maatstaven aan te passen wordt het onderstel gewijzigd, krijgt de auto een gewijzigd front en zal Hyundai ook een dieselmotor gaan leveren. Zoals gezegd zal de iX55 in december 2008 bij de dealers staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model