Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai i40 Sedan

Nieuws: Hyundai i40 Sedan

Vierdeurs i40 staat in Barcelona

09.05.2011

Spanje is hét Europese land van de sedans en daarom heeft Hyundai deze locatie gekozen om de i40 Sedan voor te stellen. Op de volgende week te houden Barcelona Motor Show debuteert het vierdeurs model.

Om ons alvast een idee te geven hoe de i40 Sedan er uit komt te zien heeft Hyundai een computerschets vrijgegeven. Feitelijk zal de vierdeurs i40 niet anders zijn dan de i40 SW met een horizontale kofferklep. Kortom, de jongste Sonata zoals die Amerika al enige tijd rondrijdt.

Interieur
Ook in het interieur geen verandering ten opzichte van de i40 SW, zo bevestigd Hyundai al in het uitgegeven persbericht. "Design, opzet en gebruikte materialen komen overeen." Verder rept Hyundai dat de binnenruimte als de maatstaf in zijn klasse gezien kan worden. De wielbasis is met 2,77 meter gelijk aan dat van de SW.

De Barcelona Motor Show wordt gehouden van 14 t/m 22 mei. De lancering van de nieuwe Hyundai i40 staat gepland in het najaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model