Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai i30

Nieuws: Hyundai i30

Ai, de nieuwe Hyundai i30

11.08.2011

Hyundai lanceert het ene na het andere nieuwe model, en de Aziaten weten ons keer op keer te verrassen. In het verschiet ligt de nieuwe i30 en ook die is even slikken. Voor de concurrentie dan.

Dit is het eerste beeld dat we hebben van de nieuwe Hyundai i30. En het is moeilijk te ontkennen dat dit een fraai gelijnde hatchback is. De Golfjes, Astraatjes en de Focussen van deze wereld kunnen hun borst gaan natmaken.

Wigvorm
De tweede generatie van de i30 is net als de i40 ontworpen in Hyundai´s Europese designcentrum. De overeenkomsten zijn dan ook overduidelijk. Ook de nieuwe i30 bevat die zwaar aangedikte wigvorm. Het profiel van de auto straalt in alles snelheid en dynamiek uit. Een veelbelovend vooruitzicht. Meer details over de nieuwe i30 zullen tijdens de IAA Frankfurt bekend worden gemaakt.

Hardloper
Dat de hatchback - die er ook weer als Crosswagon komt - wederom voor Hyundai een belangrijk model is staat buiten kijf. Het is met de i30 waarmee Hyundai de gewenste doelstelling van een half miljoen verkochte auto's in 2013 in Europa wil bereiken. En daarmee weten we meteen de marktlancering van de nieuwe i30. Dat zal in de eerste helft van 2012 zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model