Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai i20 Coupe

Nieuws: Hyundai i20 Coupe

Hyundai toont preview van i20 Coupe

04.09.2014

Is net de nieuwe i20 geïntroduceerd, komt Hyundai met bovenstaande schets. Er is een driedeurs coupe te zien welke flink is opgepompt in vergelijking met de vijfdeurs i20.

Waar bij de oude i20 tussen de drie- en vijfdeurs weinig verschil was qua uiterlijk, gaat dat bij deze generatie veranderen. Het in Rüsselsheim ontworpen uiterlijk van de coupe is sportiever door de strakkere daklijn, dakspoiler en aangepaste achterbumper. Voor het eerst wordt de driedeurs benoemd met coupe, wat insinueert dat het onderhuids ook een sportiever getinte auto gaat worden. Hyundai slaat hiermee eenzelfde weg in als Opel met Astra GTC, Seat met Leon SC en Kia met pro_Cee’d.

Wachten tot Parijs
Welke motoren Hyundai gaat leveren is nog niet bekend. Meer details over de coupe komen waarschijnlijk tijdens de Autosalon van Parijs 2014 welke begin oktober de deuren opent. De productie staat gepland begin 2015 en een paar maanden later staat hij in de showrooms.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model