Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai i20 Active

Nieuws: Hyundai i20 Active

Hyundai i20 krijgt stoere broer genaamd i20 Active

03.09.2015

Bestaande modellen voorzien van een stoer en opgeruwd kostuum is inmiddels gemeengoed geworden. Hyundai heeft het trucje ook toegepast op de nieuwe i20. Maak kennis met de i20 Active.

Hyundai maakt in haar persmateriaal melding over de komst van twee nieuwe SUV's naar de IAA in Frankfurt: de vernieuwde Santa Fe en… de nieuwe i20 Active. Maar om de laatstgenoemde nou een SUV te noemen gaat ons echter wat ver. Met de verhoogde bodemvrijheid van exact twintig millimeter transformeer je een reguliere hatchback natuurlijk niet direct in een SUV. Hoe dan ook, Hyundai heeft er wel alles aan gedaan de i20 een stoerder uiterlijk te geven. De Koreanen monteerden bijvoorbeeld nieuwe bumpers rondom, zwarte wielkastbeschermers en dakrails.

Kersverse krachtbron
Meer nieuws vinden we in de motorsteunen van de i20 Active. Hier ligt namelijk een gloednieuwe geblazen 1.0 liter driecilinder. De krachtbron is er in twee smaken, te weten met 100 of 120 pk. Overigens komt de compacte krachtbron tevens naar de reguliere i20. Het is overigens nog maar de vraag of de i20 Active de oversteek nog ons land haalt; de importeur kan de komst van het opgeruwde model nog niet bevestigen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model