Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Hyundai HED-5

Nieuws: Hyundai HED-5

Hyundai HED-5 Concept (en meer) in Genève

12.02.2008

Hyundai zal in Genève de HED-5 Concept presenteren. De conceptcar combineert een milieuvriendelijk karakter met ruimte voor zes personen. De HED-5 Concept kan worden gezien als een milieuvriendelijke ruimte-auto van de toekomst. Maar er is meer Hyundai-nieuws in Genève.

Op de Hyundai-stand in Genève zal de meeste aandacht uitgaan naar een nog te onthullen conceptcar. De auto draagt de naam HED-5 en is een zespersoons MPV met een milieuvriendelijk karakter. Het lage brandstofverbruik en de geringe CO2-uitstoot tonen aan dat Hyundai druk bezig is met het milieu. Tegelijkertijd wil Hyundai ons laten zien hoe zij denken over toegepaste materialen. In samenwerking met Recaro, Bayer en LG zijn tal van innovatieve en moderne materialen en systemen in de HED-5 verwerkt.

Innovaties ten behoeve van het milieu
Hyundai HED-5
Maar Hyundai zal ook aandacht uit laten gaan naar de nabije toekomst. Diverse innovaties die leiden tot maximaal 29 procent CO2-uitstoot worden binnenkort op grote schaal toegepast in haar productiemodellen. In Genève zal de fabrikant ons een indruk geven van die maatregelen.

Facelift Matrix

Tot slot zal de stand op de Zwitserse beurs het decor vormen voor de vernieuwde Matrix. De auto ondergaat een facelift waarbij zowel het exterieur als het interieur een update ondergaan. Op 4 maart onthult Hyundai haar wereldprimeurs in Genève. Uiteraard zijn wij erbij om u zo snel mogelijk op de hoogte te kunnen stellen van alle primeurs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model