Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Vezel Concept

Nieuws: Honda Vezel Concept

Honda MC-β is rechtstreekse aanval op Renault Twizy

20.11.2013

Honda dingt al mee in de markt van de grote SUV’s maar in het datzelfde kleinere segment waren ze nog niet actief. Daar komt verandering met deze Honda Vezel, het antwoord op de Opel Mokka en Peugeot 2008.

Echt rijkelijk is Honda niet met informatie over hun compacte nieuweling. Zo missen we vooral de buitenmaten van de Vezel zodat we hem in een specifiek hokje kunnen plaatsen. De Japanners hebben het echter over een 'urban SUV' en in die categorie scharen we zoal de eerdergenoemde auto's alsook onder meer de Kia Sportage, Hyundai ix35 en Skoda Yeti. Met die laatste heeft de Vezel misschien nog wel het meest gemeen, want ook Honda heeft hun benjamin iets nadrukkelijker als SUV neer willen zetten. Het toefje crossover zit ´em in de daklijn dat neigt naar dat van een coupé.  

2015
Honda Vezel?! Dat vraagt om enige gewenning ware het niet dat de auto, als deze in 2015 in Europa op de markt komt, anders genaamd zal zijn. Hoe die naam luidt, dat maakt Honda te zijner tijd bekend. In Japan kunnen ze wel alvast gaan wennen aan de modelnaam en daarvoor krijgen ze verrassend weinig tijd. Nog voor het aanbreken van het nieuwe jaar staat de Vezel daar in de showroom met twee aandrijflijnen: een 1.5 liter benzine en een 1.5 liter hybride-benzine.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model