Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Urban EV Concept

Nieuws: Honda Urban EV Concept

Honda Urban EV verkozen tot beste conceptcar

12.06.2018

Opnieuw een opsteker voor Honda en haar in Frankfurt onthulde Urban EV in het bijzonder. Een onafhankelijke jury van experts heeft de aimabele retro-Honda verkozen tot beste conceptcar van 2018.

Daar stond 'ie dan, omringd door giganten van SUV's, flamboyante crossovers en exorbitant duur pk-geweld. Niettemin, ondanks een lengte van nog geen 4 meter, zag niemand de kleine Japanner over het hoofd, om er vervolgens nog wekenlang over na te praten. Maanden zelfs! Ook nu weer, driekwart jaar na z'n werelddebuut op de IAA van 2017. Want de Honda Urban EV is namelijk zonet verkozen tot dé conceptcar van 2018. En dat gebeurde op een autoshow die momenteel plaatsvindt in Turijn.

Begin 2019 te koop
Bij het aanhoren van het luide applaus na de onthulling in Frankfurt kon Honda er al niet meer onderuit: de Urban EV Concept moest een vervolg krijgen. Inmiddels heeft het merk dan ook aangekondigd dat er een productiemodel in de pijplijn zit.

Begin 2019 zullen de orderboeken worden geopend is het laatste nieuws. Laten we hopen dat het binnenslepen van deze prestigieuze award een extra stok achter de deur is om nauwelijks aan het guitige retro-design van de Honda Urban te tornen. Immers, in de wandelgangen wordt de kleine stadsrakker nu al de 'nieuwe Mini' genoemd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model