Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Honda Skydeck Concept

Nieuws: Honda Skydeck Concept

Honda maakt zich op voor Tokyo

22.10.2009

De autobeurs in Frankfurt is nog maar net afgelopen of de autowereld warmt zich alweer op voor de beurs in Tokyo. De motorshow is traditioneel de beurs waar Japanse merk alles uit de kast halen en dat lijkt dit jaar niet anders. Honda toont er de Skydeck Concept, een zeszitter met hybride-aandrijving.

Voor de introductie van Honda's huidige zeszitter moeten we alweer terug naar 2004. Destijds onthulde het Japanse merk de FR-V, de opvolger van de Stream. De Honda was redelijk uniek door zijn 3 + 3 stoelopstelling. Deze opstelling laat de fabrikant is de toekomst vermoedelijk weer vallen, mocht de Skydeck Concept een voorbode voor de opvolger van de FR-V zijn. Het studiemodel beschikt namelijk over een normale 2 + 2 + 2 opstelling.

Geef hem een kans!
Honda SkydeckHeel erg onwaarschijnlijk zijn de productiekansen niet. Qua grootte en marktpositie komt de Skydeck goed overeen met de FR-V en het model smacht naar aflossing. Ten opzichte van haar concurrent heeft de MPV een relatief klein marktaandeel. Feit is dat Honda met de Skydeck laat zien hoe een toekomstige zeszitter er uit kan komen te zien. Diverse stijlelementen zullen we dan ook terugzien in nog te introduceren productiemodellen. Wat ons betreft mag Honda de Skydeck best een kans geven!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model