Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Puyo

Nieuws: Honda Puyo

Knuffelbare conceptcar

09.10.2007

Honda presenteert met de Puyo een conceptcar die te knuffelen is. De auto is ontworpen en ontwikkeld om zowel voor de mens als de natuur vriendelijk te zijn. Zodoende is er een brandstofcel gemonteerd en staat de veiligheid op een zeer hoog niveau.
Een auto knuffelen? Ja, het klinkt vreemd maar Honda wil met de Puyo toch dit gevoel opwekken. Een groot deel van de Puyo is namelijk gemaakt van zacht en elastisch materiaal. Zodoende moet de aanrijding met een fietser op voetganger tot veel minder letsel leiden. Om dit te realiseren werd een zogenaamde 'gel body' gecreëerd.

Veel glas

Nieuws Honda PuyoOok het interieur oogt vriendelijk. De frisse kleurstelling en het minimalistische design doen de Puyo zeer ruim overkomen. Dat is mede ook te danken aan de enorme hoeveelheid glas. Net als de Nissan Pivo 2 is de Puyo daarmee eigenlijk een rijdende glazen bol.

Brandstofcel

Het vriendelijke karakter wordt ook doorgetrokken in de aandrijflijn. Zo is de Puyo voorzien van brandstofceltechnologie. Daarmee is de auto geheel vrij van schadelijke emissies.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model