[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda Project 2&4

Nieuws: Honda Project 2&4

Hoop voor Honda Project 2&4

24.09.2015

Stelde Honda ons in Frankfurt nog teleur met de productiekansen van de Honda Project 2&4, nu gloort er hoop aan de horizon.

We konden tijdens de IAA in Frankfurt maar geen genoeg krijgen van de Honda Project 2&4. De Formule-achtige 'go-kart' bleek ook in het echt om door een ringetje te halen. Niet alleen het uiterlijk van de slechts 405 kilogram Japanner was uiterst smakelijk, ook de techniek bleek zeer de moeite waard. De Project 2&4 wordt namelijk aangedreven door het RC213V motorblok van de Honda MotoGP-motorfiets. Deze V4-aanjager levert liefst 215 pk en heeft een redline van maximaal 14.000 toeren per minuut!

Volgende stap
Dat Honda al in een vroeg stadium had besloten de stekker uit het project te trekken trokken wij destijds al in twijfel. Nu blijken de Japanner hier ook vraagtekens bij gezet te hebben. Het Engelse Top Gear wist tijdens een interview met Martin Petersson – ontwerper bij Honda – te ontfutselen dat het merk de productiekansen opnieuw tegen het licht houdt. "Er komt een volgende stap", aldus de Zweedse ontwerper die zich voornamelijk bezig houdt met de tweewielertak van Honda. Wat die volgende stap precies inhoudt weet Petersson zelf ook nog niet, maar hoop doet leven. Kom op Honda!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model