Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Honda Pilot

Nieuws: Honda Pilot

Honda Pilot komt naar Europa

25.04.2008

De Honda Pilot zal binnenkort naar Europa komen. De tweede generatie van de middelgrote SUV zal verkocht gaan worden in Rusland en Ukraine. Het is de eerste keer dat Honda de Pilot buiten de Verenigde Staten gaat verkopen.

Recentelijk presenteerde Honda de tweede generatie van de Pilot. De in Amerika gebouwde middelgrote SUV debuteerde in 2002 en is onlangs compleet vernieuwd. Het model biedt plaats aan acht personen, biedt meer ruimte, meer comfort en een flexibeler interieur. Onder de motorkap ligt een 253 pk sterke 3.5 liter V6 benzinemotor die is gekoppeld aan een vijftraps automaat. De Pilot brengt zijn vermogen indien nodig over op alle vier de wielen. Het Variable Cylinder Management System maakt het mogelijk om automatisch twee tot drie cilinders uit te laten schakelen indien er minder vermogen nodig is. Dit bespaart verbruik waardoor de Pilot gemiddeld tot 12,3 l/100 km komt.


Hoog aandeel SUV´s in Rusland

Honda PilotDe keuze om de Pilot in Rusland en Ukraine te presenteren is niet vreemd. In Rusland is de markt het afgelopen jaar met ruim 35 procent gegroeid en het aandeel van Honda steeg met 145 procent. Bovendien heeft Honda de hoogte penetratie SUV´s van heel Europa. Voorlopig zal de Pilot dan ook alleen in Rusland en Ukraine te koop zijn. Plannen om de auto in de rest van Europa te gaan verkopen zijn er op dit moment niet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model