Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Honda NSX

Nieuws: Honda NSX

Nieuwe Honda NSX waarschijnlijk ook als cabrio

27.11.2013

De lancering van de dichte Honda NSX duurt nog zeker anderhalf jaar maar nu gaan al geruchten de ronde dat ook een cabrio-NSX zijn opwachting gaat maken. Onze zege hebben de Japanners.

Er zijn zo van die auto´s die de tongen losmaken, ook al valt er weinig echt nieuws te melden. Een goed voorbeeld daarvan is de Porsche 918 Spyder bijvoorbeeld. Daarover is zo veel verschenen dat nauwelijks nog duidelijk was wanneer die nu exact werd gelanceerd. Met de Honda NSX-opvolger gaat het dezelfde richting uit. Al sinds 2006 is Honda aan het plagen voor de nieuwe generatie die in 2015 realiteit moet zijn. Eindelijk! Maar er zit meer NSX-nieuws in het vat als we de berichten moeten geloven: een Roadster.

Zacht petje
De koetswerkvorm? Wel, hoe de gesloten tweezitter eruit komt te zien lijkt onderhand wel vast te liggen. Honda heeft er zelfs al een raceversie op gebaseerd. Maar of er daadwerkelijk ook een open variant komt? Daarover is het laatste woord nog niet gezegd, al heeft Honda op de Autosalon van Tokyo laten doorschemeren dat die wel deel gaat uitmaken van het leveringsprogramma.
Verwacht hem sowieso niet kort na de Coupé. Schrijven over welke vorm de Roadster-variant zal aannemen is dan ook eigenlijk nog veel te vroeg. In elk geval geen targa, en wellicht ook geen variant met een stalen klapdak. Wat overblijft is klein stoffen dakje, zoals onder meer de Audi R8 Spyder die heeft.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model