Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Honda Jazz

Nieuws: Honda Jazz

Trainingspak voor Honda Jazz Si

19.08.2012

Honda presenteert de Jazz Si, een sportief uitgedoste Jazz. Onder het trainingspak springt de Si even zuinig om met energie als iedere andere Jazz. En dat betekent ook voor dit model 14% bijtelling of vrijstelling van wegenbelasting.

De Honda Jazz Si versie onderscheidt zich door een stoer en sportief in- en exterieur, dat onder meer aangedikte bumpers en zijskirts bevat, een sportstuur, lichtmetalen wielen en een aangepast onderstel ten gunste van de wegligging. Aanwezig zijn ook cruise control, privacyglass, een radio/CD-speler, elektrisch bedienbare ramen, centrale portiervergrendeling met afstandbediening en een uitgebreide boordcomputer. Op het gebied van veiligheid pakt de Jazz Si uit met Vehicle Stability Assist, ABS met Elektronische Remkrachtverdeling, Brake Assist, noodstop rembekrachtiging en Side Impact Protection.
De 'benen' van de Si zijn echter niet gespierder dan die van de andere modellen. Het loopvermogen bevat een maximum van 100 pk met een topsnelheid van 175 km/h, goed voor een sprint naar honderd in 12,1 seconden.

Vier versies
Met ingang van de Si zijn er nu vier speciale versies van de Honda Jazz. Ten eerste de Jazz Cool, uitgerust met 1.2 liter benzinemotor en standaard airconditioning. Deze wordt op de voet gevolgd door de Jazz Cool Plus die ten opzichte van de Cool als extra's parkeersensoren en buitenspiegels plus deurgrepen in de carrosseriekleur heeft. Derde is de Jazz Comfort Plus welke wordt geleverd met de 1.4-benzinemotor met 100 pk en cruise control plus 16 inch lichtmetalen velgen. Tot slot nummer vier, de nieuwe Si-uitvoering met een vanafprijs van € 20.990,- en die vanaf september bij de dealer verkrijgbaar is.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model